Ikke lenge igjen nå, lover Samsung.
Ikke lenge igjen nå, lover Samsung.

Annonse


Den lange ventetiden er snart over – Samsung lover Android 8 til 2017-flaggskipene

Hvis du har en Galaxy S8 eller S8+ er det stor sjanse for at du har fått oppgradert til Android 8, men det gjelder ikke for alle.

Innen tre uker kan alle oppgradere

I midten av februar ble Android 8 tilgjengelig for en rekke Galaxy S8-brukere – rundt et halvt år etter at Oreo-oppdateringen først ble lansert av Google. Har du en nyere Note 8-mobil, venter du fortsatt den nyeste versjon av Android som ble lansert rundt samme tidspunkt som telefonen.

Nå lover Samsung at Android 8 for samtlige S8 og Note 8 ikke er langt unna. På selskapets samfunnsside skriver det at samtlige modeller – både låst og ulåst – vil se oppdateringen i løpet av de kommende tre ukene.

“Vi forstår at mange av dere har ulåste Galaxy S8/S8+ og Note 8 og lurer på hvorfor de med operatørlåste modeller får oppdateringen først. Vi jobber med operatørene for å levere Oreo til alle, støttede Galaxy S8/S8+- og Note 8-enheter i løpet av de to til tre neste ukene”, skriver Samsung.

Annonse


– Må testes grundig

Selskapet er blitt kritisert for den lange tiden det bruker på å rulle ut Android-oppgraderingen, noe det hevder skyldes omfattende testing.

“Årsaken til dette er at ulåste enheter må gjennomgå mer omfattende testing enn operatørspesifikke enheter, dette fordi vi må sørge for at den nødvendige nettverksfunksjonaliteten fungerer på tvers av ALLE, støttede nettverk”, skriver Samsung.

 

Kilde:
CNet