Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone X selger ikke så godt som Apple håpet på, spesielt grunnet prisen. Det er nok også mange som ønsker seg en enda større skjerm. (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

Nå har de avslørt enda mer om Apples nye iPhone-modeller

Kan få støtte for to SIM-kort.

Ifølge Bloomberg selger ikke iPhone X så godt som selskapet hadde håpet på.

Det kan bli stor-lansering i september

Og ganske riktig, det totale iPhone-salget gikk ned i siste kvartalsrapport (samtidig som de tjente mer penger).

Selskapet kan uansett ikke leve med at det kan bli en trend, derfor er planen svært aggressiv høsten 2018: en oppgradert iPhone X 5,8″, en X Plus 6,5″ og en rimeligere modell, kanskje med plast-hus, med en 6,1″ skjerm og en LCD-skjerm i stedet for OLED.

Den får kanskje ei heller 3D Touch eller to-kamera-løsningen introdusert med iPhone 7 Plus.

Apple må altså levere nye modeller som appellerer til alle, og det gjør neppe en mobil til 10 990 kroner.

iPhone X Plus

6,5-tommer modellens kodenavn skal være D33 og oppløsningen på prototypene er 1242 x 2688 noe som innebærer at OLED-skjermen blir ca. like skarp som iPhone X 5,8 som har en opppløsning på 1125 x 2436.

Både nye X (D32) og X Plus får Apples nye A12-brikkesett og begge modeller utstyres med stålramme. Det ryktes også at begge modellene skal tilbys med gull-farge.

To SIM-kort

Spennende er det at planen visstnok skal være å lansere Plus-utgaven med støtte for to SIM-kort, men at denne modellen kanskje ikke dukker opp i alle land.

Apple har ikke bestemt seg, og det kan tenkes de venter og velger en e-SIM løsning i stedet. Dette vil gjøre det mulig for mobilen å fungere på en rekke nett uten å måtte ta ut og inn SIM-kort.

iOS 12 (kodenavn: Peace) skal leveres på mobilene. iOS 12 har forbedret AR, tettere integrasjon mot Siri, Animoji-støtte i FaceTime og oppgradert helse-overvåkning.

 

 

Kilde:
Bloomberg

Stikkord: Apple, iphone, Mobil