iPhone X selger ikke så godt som Apple håpet på, spesielt grunnet prisen. Det er nok også mange som ønsker seg en enda større skjerm.
iPhone X selger ikke så godt som Apple håpet på, spesielt grunnet prisen. Det er nok også mange som ønsker seg en enda større skjerm.

Annonse


Nå har de avslørt enda mer om Apples nye iPhone-modeller

Ifølge Bloomberg selger ikke iPhone X så godt som selskapet hadde håpet på.

Det kan bli stor-lansering i september

Og ganske riktig, det totale iPhone-salget gikk ned i siste kvartalsrapport (samtidig som de tjente mer penger).

Selskapet kan uansett ikke leve med at det kan bli en trend, derfor er planen svært aggressiv høsten 2018: en oppgradert iPhone X 5,8″, en X Plus 6,5″ og en rimeligere modell, kanskje med plast-hus, med en 6,1″ skjerm og en LCD-skjerm i stedet for OLED.

Den får kanskje ei heller 3D Touch eller to-kamera-løsningen introdusert med iPhone 7 Plus.

Annonse
Apple må altså levere nye modeller som appellerer til alle, og det gjør neppe en mobil til 10 990 kroner.

iPhone X Plus

6,5-tommer modellens kodenavn skal være D33 og oppløsningen på prototypene er 1242 x 2688 noe som innebærer at OLED-skjermen blir ca. like skarp som iPhone X 5,8 som har en opppløsning på 1125 x 2436.

Både nye X (D32) og X Plus får Apples nye A12-brikkesett og begge modeller utstyres med stålramme. Det ryktes også at begge modellene skal tilbys med gull-farge.

To SIM-kort

Spennende er det at planen visstnok skal være å lansere Plus-utgaven med støtte for to SIM-kort, men at denne modellen kanskje ikke dukker opp i alle land.

Apple har ikke bestemt seg, og det kan tenkes de venter og velger en e-SIM løsning i stedet. Dette vil gjøre det mulig for mobilen å fungere på en rekke nett uten å måtte ta ut og inn SIM-kort.

iOS 12 (kodenavn: Peace) skal leveres på mobilene. iOS 12 har forbedret AR, tettere integrasjon mot Siri, Animoji-støtte i FaceTime og oppgradert helse-overvåkning.

 

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse