Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Elon Musk avslørte flere Tesla-nyheter på Twitter. (Ill.: Tesla)

Elon Musk avslørte flere Tesla-nyheter på Twitter

Flere forvarmingsfunksjoner og en mye bedre nettleser er på vei.

Tesla-sjef Elon Musk er en ivrig bruker av mikrobloggen Twitter og i går kveld var han i det aktive hjørnet.

«Tweetstorm» fra Musk

Det startet med at Musk selv takket kundene for å gi Tesla en sjanse og at det har gått mye blod, svette og tårer i å bygge seg opp til det bilprodusenten er i dag. Han avsluttet meldingen med «hvordan kan vi forbedre ting ytterligere?»

Da flokket Twitter-brukerne til.

Blant annet stilte kundene spørsmål om Autopilot 2.0 som ennå ikke er blitt lansert. Musk beklaget for forsinkelsen og la samtidig til at Tesla har den det mest avanserte nevrale nettverket i et forbrukerprodukt. For øyeblikket testes det hardt hos Tesla.

Facebook-medgrunnlegger, Dustin Moskovitz, benyttet anledningen til å spørre om et valg for å deaktivere automatisk tilkobling til Bluetooth. Tesla-sjefen svarte et enkelt «gjort».

Tesla Model X mot en Hummer H2.

En annen bruker etterspør muligheten til å varme opp vinduene via appen, noe Musk avslører at trolig er på plass i den neste oppdateringen. Nylig slapp Tesla en programvareoppdatering som la til muligheten til å forvarme batteripakken – dette kan bli gull verdt i Norge.

Som mange andre, klaget Kabir Akhtar på nettleseren han omtaler som «ubrukelig». Tesla-sjefen sa seg enig i dette og sier at de jobber med en ny og bedre utgave. Samtidig advarte han om at den oppdaterte versjonen vil være treg mens koden blir optimalisert.

Avsløringene kommer få dager etter at Musk lovet at navigasjonssystemet skal bli mye bedre.

 

Kilde:
Electrek

Stikkord: Bil, ElonMusk, tesla