OnLeaks er ikke like kjent som Evleaks, men har vist seg å levere varene.
OnLeaks er ikke like kjent som Evleaks, men har vist seg å levere varene.

Annonse


Det er slik de tror Galaxy S9 og S9+ blir

Trolig skal Samsung avsløre Galaxy S9 og S9+ litt etter årets Mobile World Congress i Barcelona sent i februar, selv om det også ryktes en lansering allerede under CES i januar.

Beholder Galaxy S8-designet
Det er OnLeaks som hevder de sitter på eksklusiv informasjon – informasjon de nå har gjort om til konsept data-tegninger.

Det første som slår er hvor lite som er endret. Samsung er nå den mer konservative i bransjen, for om dette stemmer, er designet så og si uendret.

De nye tegningene backes opp av denne Slashleaks-avsløringen:

Annonse


Blir det en Galaxy X?
Spørsmålet er om disse to modellene vil bli flanket av en enhet vi enda ikke har hørt om. Kanskje denne enheten blir mer lik iPhone X, altså priset høyere, mens S9 og S9+ blir de noe rimeligere modellene som iPhone 8 og 8 Plus.

Det første man kanskje legger merke til, er at kameraet (ja, for to-kamera-oppsettet er muligens forbehold S9+) er flyttet vertikalt på baksiden. Fingersensoren er å finne under kameramodulen, mens fingerpulsmåleren er til høyre for kamerat.

S9:

S9+:

3,5 forsvinner kanskje ikke
Foruten dette finner vi USB C, høyttalere, volumkontroller, på-knappen og en Bixby-knapp. 3,5 utgang? Ja, den blir visstnok ikke skrotet i 2018 heller.

S9-dimensjonene er visstnok 147.6 x 68.7 x 8.4mm, mens skjermen på den samme minste modellen måler 5,65″. Nederste rammer er visstnok kun 0,1 mm tynnere enn forgjengeren.

S9 ventes å utstyres med:

  • Snapdragon 845/Exynos 9810 i USA
  • 4GB RAM
  • 64GB lagringsplass
  • Kanskje 512GB lagringplass på toppmodellen
  • Android 8

 

Kilder:
91 Mobiles
Mysmartprice