iPhone X er markedets beste smartmobil selv om den ikke vinner på batterilevetid. Dette bedres kanskje neste år, eller i hvert fall i 2019.
iPhone X er markedets beste smartmobil selv om den ikke vinner på batterilevetid. Dette bedres kanskje neste år, eller i hvert fall i 2019.

Annonse


Endelig en gladnyhet for alle som synes iPhone-batteriet er for dårlig

Apple har innovert mye med iPhone, men ikke når det kommer til batterilevetid.

Endelig et fokus neste år
For der er selskapet i mellomklassen, og kunne ha gjort det mye bedre – kanskje har det nå endelig blitt et skikkelig fokus?

For Nikkei melder at Apple ønsker å utvikler sin egen krets for å styre strømforbruket, og brikken (PMIC – “Power Management Integrated Circuit“) kan bli å finne i iPhone-modeller allerede neste år. Ifølge samme publikasjon skal det være den mest avanserte i bransjen, hva nå enn det innebærer for brukerne.

Det blir spennende å batteriteste høsten 2018
Blir “iPhone X 2” den første iPhone-modellen med betraktelig mye lengre batterilevetid, eller vil eventuelt lengre varighet spist opp av ny teknologi eller en funksjon av et eller annet slag som krever sitt?

Annonse


Alt for tidlig å si, selvsagt, men det lover godt at Apple tar kontroll over også dette siden de fra før av gjør GPU og CPU-ene sine selv fra i år av.

Kan komme til å senke nok et selskap
Bare rykter er nok til å gjøre dagen elendig for Apples nåværende partnere. Dialog, et selskap fra England, er nemlig selskapet som per nå leverer brikkene som styrer strømforbruket i iPhone. Etter at ryktet ble kjent at Apple ønsker å gjøre dette selv, falt aksjen med 15 prosent.

En analytiker har tidligere hevdet at Apples egne brikker av denne typen ikke lanseres før i 2019-produktene, og at selskapet har planer om å knabbe Dialog-medarbeidere. Vi får se.

 

Kilde:
Nikkei