iPhone X er markedets beste smartmobil selv om den ikke vinner på batterilevetid. Dette bedres kanskje neste år, eller i hvert fall i 2019.
iPhone X er markedets beste smartmobil selv om den ikke vinner på batterilevetid. Dette bedres kanskje neste år, eller i hvert fall i 2019.

Endelig en gladnyhet for alle som synes iPhone-batteriet er for dårlig

Apple har innovert mye med iPhone, men ikke når det kommer til batterilevetid.

Endelig et fokus neste år
For der er selskapet i mellomklassen, og kunne ha gjort det mye bedre – kanskje har det nå endelig blitt et skikkelig fokus?

For Nikkei melder at Apple ønsker å utvikler sin egen krets for å styre strømforbruket, og brikken (PMIC – “Power Management Integrated Circuit“) kan bli å finne i iPhone-modeller allerede neste år. Ifølge samme publikasjon skal det være den mest avanserte i bransjen, hva nå enn det innebærer for brukerne.

Det blir spennende å batteriteste høsten 2018
Blir “iPhone X 2” den første iPhone-modellen med betraktelig mye lengre batterilevetid, eller vil eventuelt lengre varighet spist opp av ny teknologi eller en funksjon av et eller annet slag som krever sitt?

Alt for tidlig å si, selvsagt, men det lover godt at Apple tar kontroll over også dette siden de fra før av gjør GPU og CPU-ene sine selv fra i år av.

Kan komme til å senke nok et selskap
Bare rykter er nok til å gjøre dagen elendig for Apples nåværende partnere. Dialog, et selskap fra England, er nemlig selskapet som per nå leverer brikkene som styrer strømforbruket i iPhone. Etter at ryktet ble kjent at Apple ønsker å gjøre dette selv, falt aksjen med 15 prosent.

En analytiker har tidligere hevdet at Apples egne brikker av denne typen ikke lanseres før i 2019-produktene, og at selskapet har planer om å knabbe Dialog-medarbeidere. Vi får se.

 

Kilde:
Nikkei