NES Classic kommer tilbake.
NES Classic kommer tilbake.

Annonse


Er ikke død allikevel – NES Classic kommer tilbake

Produksjonstallene for NES Classic var såpass lave at konsollen raskt ble vanskelig å få tak i. Nå gjør Nintendo endringer.

Vender tilbake
Den japanske spillkjempen avslører at den populære retromaskinen fortsatt vil være på markedet i 2018. Business Wire skriver at NES Classic vender tilbake til markedet sommeren neste år og Nintendo vil komme tilbake med ytterligere informasjon rundt «relanseringen».

NES Classic inneholder 30 klassiske spill som inkluderer det originale Super Mario Bros., The Legend of Zelda og Donkey Kong.

SNES i slutten av måneden
I går skrev vi at Nintendo lover bedre tilgjengelighet for SNES Classic som lanseres i Norge om drøye to uker. Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime sier til Financial Times at de har økt produksjonen og at kundene ikke trenger å ty til eBay og liknende markeder for å få fatt i konsollen.

Annonse
– Jeg anbefaler folk om ikke å overby på en SNES Classic på auksjonssider. Du skal ikke være nødt til å betale mer enn 80 dollar for den, sier Nintendo-sjefen til nettstedet.

Fikk du ikke kjøpt NES Classic før det ble tomt har du sjansen igjen i 2018. Har du planer om å kjøpe både NES og SNES Classic?

 

Kilde:
Business Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse