Dette er Logitechs nye tastatur. Craft, myntet på kreative.
Dette er Logitechs nye tastatur. Craft, myntet på kreative.

Annonse


Derfor har Logitechs tastatur til 2000 kroner et hjul

Det kan se ut til at Logitech hentet inspirasjon fra Surface Dial når de designet sitt nye flaggskip-tastatur.

Lanseres i september
Craft er navnet på det nye tastaturet med et hjul som blant annet kan “styre lysstyrken og kontrasten i Adobe Photoshop, lage og justere lister i Microsoft Excel, samt justere skrift-størrelsen i ulike program som Word. Den kreative valgbryteren gir deg full kontroll, presisjon og effektivitet – alt mens du sitter på en skjerm!,” skryter Logitech.

Prisen er 1999 kroner og lanseringen vil finne sted halvveis ut i september.

For den kreative
“Den sensitive valgbryteren av aluminium blir kalt Crown. Bryteren gjenkjenner appen du bruker og gir deg umiddelbar tilgang til verktøyene du trenger. Med en enkel berøring får du tilgang til kontekst-spesifikke funksjoner, som størrelse på pensel, font, lysstyrke og diagrammer – trykk og skru for å endre de utvalgte funksjonene.”

Annonse


Craft har profilstøtte:

“Det er mulig å installere personlige profiler i Logitech Options Software som maksimerer den kreative prosessen når man jobber med Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC, Microsoft PowerPoint, Excel og Word (Microsoft-funksjonalitetene er kun kompatibelt med PC per dags dato).

Crown bedrer den kreative prosessen og gir deg samtidig mulighet til interaksjon med begge hender. Du kan også bruke Crown til å endre på skjermer, navigere mellom apper eller justere volumet – og du kan ordne en ekstra Crown-funksjon i hver av favorittappene dine!”

Bakbelysning
“CRAFT kommer også med en smart bakgrunnsbelysning som registrerer hendene dine og justerer lyset automatisk etter forholdene i rommet du befinner deg i. Hver tast er laget for stabilitet, presisjon og komfort.

CRAFT ser lekker ut sammen med annet premium-skjermtilbehør fra Logitech, som Logitech MX Sound, Logitech Spotlight Presentation Remote og Logitech MX Master 2S.”

“I tillegg til berøringen av en Easy-Switch knapp, kan du velge mellom å skrive på hele tre tilkoblede enheter, uavhengig av om du bruker en Windows PC eller Mac.

Velg enten en samlet Logitech USB-mottaker eller Bluetooth Low Energy teknologi for å koble til din maskin.”

Støtte:

  • Adobe Creative Cloud 2017 og nyere – Windows og Mac
  • Microsoft Word, Powerpoint, Excel 2010, 2013 and 2016 – kun Windows

 

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse