iPhone 8 kan få AI-kamera.
iPhone 8 kan få AI-kamera.

Annonse


Spennende lekkasjer direkte fra Apples filer avslører nytt AI-kamera

AR er bare en liten del av neste-generasjons apper og mobiler – nå skal AI-er brukes i kombinasjon med kameraet for å oppdage ting for deg.

Oppdatert,

Mer info fra fastvaren tyder på at kameraet i iPhone 8 vil kunne autentisere Apple Pay-kjøp.

Mer moro fra fastvaren til HomePod
Super-tukler Stee Troughton-Smith har funnet en haug med spennende informasjon i fastvaren til HomePod, den kommende assistent-høyttaleren fra Apple – denne gang kommer informasjonen fra Guilherme Rambo (!) som også har hentet ut spennende informasjon fra samme fastvare:

Annonse


Rambo har hentet ut interessant informasjon om iOS 11-kameraet, men kan de få til dette med iPhone 7, eller kreves den kommende?
Rambo har hentet ut interessant informasjon om iOS 11-kameraet, men kan de få til dette med iPhone 7, eller kreves den kommende? (Ill.: Guilherme Rambo @_inside/Twitter)

Kan bli veldig spennende
Vi vet allerede at det ventes et smartkamera i front av iPhone 8 som skal låse opp mobilen når kameraet oppdager ansiktet ditt, men også kameraet på baksiden vil kunne oppdage forskjellige ting selv, blant annet hvordan været er og automatisk finne de beste innstillingene samt oppdage alt fra barn og dyr til sikkert veldig mye annet.

En rekke “scener” er inkludert i lekkasjen fra Apple, det er blant annet referanser til fyrverkery, sport, skyer og sol ned- og oppgang

AI-en kan reagere kjappere enn deg
freezeMotion” er det også en referanse til – trolig er dette en funksjon som knipser for deg akkurat det du ønsker, kanskje et objekt eller et ansikt som er i fart.

Det ville vært kult om man på forhånd kunne definere hva man ønsket å knipset, og deretter bare sikte kameraet i den generelle retninger og få bildene servert. Om ikke det kommer i år, ser vi på det som sannsynlig at dette er noe som ikke er lenge unna.

Dokument og QR-scanning er allerede bygget inn iOS 11-kameraet.

iPhone 8 får et iOS 11-grensesnitt som ikke blir å finne på de nåværende iPhone-modellene:

Er det slik UI-et blir?

 

Kilde:

Annonse