Destiny 2-betaen er åpen for alle konsollspillere - PC får en separat beta senere.
Destiny 2-betaen er åpen for alle konsollspillere - PC får en separat beta senere.

Annonse


Nå kan du spille Destiny 2-betaen på konsoll

I går kveld åpnet Destiny 2-betaen for alle konsollspillere, og de har allerede fått inn klager på våpenvektingen og ammunisjonstilgangen.

Varer til i morgen
Betaen varer frem til i morgen, den 23. juli, og den lar deg spille det første brette fra enspillerdelen, samt teste en del flerspillerfunksjoner og -kart.

Bungie har allerede fått inn en del tilbakemeldinger basert på betaen – og det er spesielt tilgangen til ammunisjon og våpenvektingen i enspillerdelen som spillerne er bekymret for.

Våpnene vektet likt
I Destiny 2 er alle våpnene vektet likt, slik at de gjør den samme skaden i flerspiller (PvP) som i enspillerdelen (PvE). Det kan føre til at enkelte hovedfiender i enspillerdelen kan være vanskelige å slå.

Annonse


Også tilgangen til ammunisjon har vært vanskelig i enspillerdelen for Destiny 2s beta, der man må lete rundt en del etter ammunisjonsslipp – som gjør at det er vanskelig å bruke enkelte våpen.

Bungie sier imidlertid at de allerede var klar over dette før betaen, som bruker en versjon som er godt over en måned gammel, og at de allerede har gjort endringer i de siste interne versjonene:

Lettere å skaffe ammunisjon
“Finpussingen på PvE-spillet har endret seg betydelig siden betaversjonen ble ferdig, så i mange tilfeller hjelper tilbakemeldingene oss med å validere endringene vi allerede har gjort,» skriver Bungie i en uttalelse i følge .

– Vi følte også at amunnisjonen var for knapp i PvE. I tillegg til å endre på slippratene, har vi bygget et system som garanterer ammunisjonsslipp for deg og Fireteamet ditt for enkelte fiender, som gir våpnene med en en pålitelig og forutsigbar rolle i arsenalet ditt.

Det kommer en separat beta for PC-spillere som begynner i slutten av august, og det ferdige spillet kommer til salg på den 6 september for konsoller og 24 oktober for PC.

Her kan du se videoen til Bungie om betaen:

Kilder
MS Power User
Kotaku

Annonse