Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kiwi for Gmail ble nylig tilgjengelig for Windows. (Ill.: Zive)

– Dette er G Suite-programvaren Google skulle ha laget

Kiwi er programvaren som frigjør Google-appene fra nettleseren.

G Suite er Googles populære kontorpakkekonkurrent til Microsoft Office, men per dags dato er programvaren kun å finne i nettleseren.

Frigjør Google-appene fra nettleseren
Hvis du ønsker å bruke tjenester som Gmail, Google Calendar, Drive og andre G Suite-apper er man som oftest – man kan bruke tredjepartsapper fro Gmail i Windows og macOS – låst til en nettleser, og det er her programvaren Kiwi for Gmail kommer inn.

Kiwi for Gmail er et program som henter ut Google-programmene fra nettleseren og gjøre dem om til skrivebordsprogrammer. TechRadar har testet programmet og har nesten bare positive ting å si om det.

–Programvaren Google skulle ha utviklet
G-programmene på skrivebordet fremstår som identiske som nettleserutgavene, med et gjenkjennelig design, den stor endringen er altså at de er frittstående.

«Hvis du jobber med flere G Suite-verktøy, gjør Kiwis snarveimeny og universelle snarveier livet mye enklere, men man kan fort bli overveldet med vinduer så det ville vært kjekt å kunne gruppere tingene sammen i faner», skriver TechRadar som mener at varslene til tider kan bli litt plagsomme, men at disse kan deaktiveres.

Konklusjonen til nettstedet er:

«Dette er uten tvil programvaren Google selv skulle ha utviklet. Den gjør Gmail så mye bedre og enklere å bruker.»

Kiwi for Gmail er tilgjengelig for Windows og macOS.

 

Kilde:
TechRadar

Stikkord: gmail, Google, gsuite, kiwi