Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus 5 minner mye om iPhone 7 Plus, men blir mye billigere. (Ill.: Slashleaks)

Amazon: OnePlus 5 får 8 GB RAM – og dette blir prisen

Ryktene florerer før lanseringen.

Det er bare noen få knappe uker til OnePlus 5 blir lansert, og ryktebørsen nærmer seg glodvarm.

Amazon bekrefter ryktene
Fra før har vi fått bilder og spesifikasjoner til telefonen, som vil likne på iPhone 7 Plus og skal lanseres den 20. juni.

Nå har imidlertid Amazons indiske avdeling bekreftet flere detaljer om telefonen via en kort tekst plassert i kildekoden på sidene deres, som senere har blitt fjernet.

OnePlus 5 blir drevet av en 2,35 GHz åttekjernet Snapdragon 835-prosessor med 8 GB RAM og kommer til salgs på den 22. juni 2017, ekslusivt på Amazon.in, står det i teksten.

Dette skulle bekrefte alle ryktene om brikkesett og minne som vi har hørt til nå, og spørsmålet blir da kanskje bare hva prisen blir.

Gis bort med festivalbilletter
Nå har en smart bruker på OnePlus-forumet gjort litt graving i prisene for en finsk konkurranse.

Her får vinneren to stykk VIP-billetter til musikkfestivalen Provinssi i Finland og en stykk OnePlus 5.

Takket være finske lover må imidlertid den totale prisen på premien oppgis, og denne er på 948 Euro. Hvis man trekker fra prisen for VIP-billetter til festivalen, som koster 199 Euro hver, kommer man dermed frem til prisen på en OnePlus 5 i Finland – som blir på 550 Euro (ca 5 000 norske kroner).

Dette stemmer godt over ens med tidligere lekkasjer fra andre nettbutikker, som ble lekket i mai.

Får mer enn full HD
Andre rykter om telefonen, som ikke har blitt bekreftet enda, innebærer at den skal få en høyere enn full-HD-oppløsning på skjermen, som blir på 5,5 tommer med 2560 x 1440 punkter.

Kameraet skal også få doble sensorer, som skal fokusere på skarpere bilder i stedet for zoom-egenskaper, og dette er delvis bekreftet av de lekkede bildene.

For å se om alle disse ryktene er korrekte, kan du følge med på 20. juni, da lanseringen av telefonen skal direktestrømmes på nettet.

Kilder
9to5Google
Evan Blass

Stikkord: android, Mobil, oneplus