Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er en liten sniktitt på ITavisens referansemaskin vi skal bruke for å teste skjermkort og CPU-er fremover. (Ill.: ITavisen)

ITavisen starter med maskinvare-testing: Nå skal vi fyre opp de råeste CPU og GPU-ene for dere

Dette gleder vi oss veldig til.

ITavisen satser videre på enda mer innhold. Denne gang i form av maskinvare-testing.

Liker du det vi driver med? Det koster penger å drive avis. Vi setter derfor stor pris på om du støtter ITavisen med valgfritt beløp på vår Patreon-side.

Referansemaskin snart klart til dyst
Vi bygger for tiden en testmaskin som skal være referansemaskinen vår for testing av en rekke CPU-er (denne? ja takk) og skjermkort.

Vi ønsker ikke å avsløre alt enda, men vi er godt i gang med å bygge maskinen og bør være klare med den første saken, skrevet av vår hemmelige maskinvare-tester, om noen uker, så følg med. Vi gleder oss til å presentere de råeste produktene for våre lesere.

PC-spilling har aldri tidligere vært med spennende, derfor er det helt naturlig at vi starter med testing av den råeste maskinvaren. Vi nærmer oss 60Hz 4K med stormskritt, også på topptitlene.
PC-spilling har aldri tidligere vært med spennende, derfor er det helt naturlig at vi starter med testing av den råeste maskinvaren. Vi nærmer oss 60Hz 4K med stormskritt, også på topptitlene. (Ill.: ITavisen)
Stikkord: itavisen