Microsoft oppfordrer testerne til å sjekke innstillingene.
Microsoft oppfordrer testerne til å sjekke innstillingene.

Annonse


Dette anbefaler Microsoft deg å gjøre så du ikke installerer noe du vil angre på

Førstkommende mandag starter Microsoft utrullingen av årets første, store oppdatering for Windows 10.

Advarer testerne
Hvis du ønsker å installere den tidligere og manuelt, kan du gjøre det fra og med i dag via Upgrade Assistant. Er du en Insider har du allerede den nyeste versjonen av Windows 10.

Microsoft kommer nå med en liten advarsel til Windows-testerne. Alle funksjonene er på plass, så de neste testutgavene vil fokusere på feilrettinger og forbedringer, men selskapet jobber også med noen justeringer for OneCore.

Bør sjekke insider-innstillingene
I et blogginnlegg advarer Dona Sarkar i Insider-programmet om at fremtidige testversjoner kan inneholde feil som ikke alle brukerne ønsker å leve med. Derfor oppfordrer Microsoft testerne om å sjekke innstillingene under Windows Insider Program for kanskje å vurdere hvilken testring de ønsker å være en del av.

Annonse
Ønsker du en mer stabil testutgave kan det være lurt å flytte til Slow eller Release Preview.

Nå som Creators Update snart ruller ut til brukere verden rundt, flytter Microsoft snart fokuset over til den neste storoppdateringen som forventes i løpet av høsten.

11. april er den offisielle Creators Update-datoen for PC-brukerne. Windows 10 Mobile-brukerne får oppdateringen først 25. april.

 

Kilde:
Windows Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse