Du er ikke nødt til å bruke Facebooks standardfarger.
Du er ikke nødt til å bruke Facebooks standardfarger.

Annonse


Slik får du nattmodus på Facebook og YouTube

Høsten 2015 lanserte vi en egen nattmodus på ITavisen som gir bakgrunnen sort med hvit tekst. I et forsøk på humor døpte vi modusen «dork mode», men etter tilbakemelding fra flere fant vi ut at det var lettere med «Nattmodus».

Bruk unike temaer
Det er ikke her på ITavisen du kan få nattmodus, tvert om. Bruker du nettlesere som Chrome, Firefox, Safari og Opera, kan du laste ned et kjekt tillegg som gjør det mulig å installere temaer for ulike nettsider.

Userstyles er pakket med ulike temaer for nettsider som Facebook, Google, Twitter og YouTube. Under følger et utvalg av natt-temaene og de mest populære:

Facebook blue City lights: Er faktisk ikke blitt oppdatert siden sommeren 2014, men er stadig et veldig populært Facebook-tema blant Stylish-brukerne. Det gjør grensesnittet mørkere og har enkelte 3D-detaljer i menyene.

Annonse
facebook-darkblue

 

YouTube Nyan Cat progress bar: I 2011 tok Nyan Cat verden med storm, men det ser ikke ut til at folk har glemt den spesielle regnbuekatten riktig ennå. Dette temaet har blitt lastet ned over 440 000 ganger.

nyen-cat

 

Gmail Dark #1: Google tilbyr et godt utvalg temaer i Gmail, men allikevel er dette helsorte temaet svært populært. Det finnes også som «Dark Blue» med enkelte blå detaljer.

gmail-dark

 

Twitter Dark Mode: Denne likte spesielt vi i redaksjonen. Gjør Twitter.com mer lik mobilversjonene når nattmodus er aktivert.

twitter-dark-mode

 

YouTube Umbra: Nattmodus for YouTube. Strømmetjenesten tar seg meget godt ut i sort.

youtube-dark

 

Facebook dark 2: For å gjøre opplevelsen komplett, kan du også gi Facebook nattmodusoverhalingen. Merk at det kan være vanskelig å lese enkelte tekster med denne aktivert.

facebook-blue

 

Kilde:
Userstyles

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse