AlphaReign håper å beskytte seg mot antipirater ved å indeksere allment torrent-innhold, men ved å skjule det bak innlogging og bruk av DHT og ikke trackere.
AlphaReign håper å beskytte seg mot antipirater ved å indeksere allment torrent-innhold, men ved å skjule det bak innlogging og bruk av DHT og ikke trackere.

Annonse


Dette er den nye svenske pirat-tjenesten som prøver å lure bransjen

AlphaReign er navnet på en ny torrent-tjeneste som skjuler allment tilgjengelige torrent-innhold.

Ikke overraskende svensk
Dette gjøres med BitTorrents «Distributed Hash Table»-teknologi (DHT) som skal være umulig å spore (og som frigjør seg fra tracker-teknologien og bruker magnet-lenker i stedet for nedlasting av .torrent-filer) – ikke helt overraskende er AlphaReign svensk.

Kan dette bli nye Pirate Bay?

Indekserer offentlige torrents
Tjenesten søker etter innhold på det åpne DHT-nettverket og legger til innhold i søke-indekseringen.

Annonse


Håpet til utviklerne er at det blir vanskeligere for anti-piratene og fjerne torrent-filer som er tilgjengelige for alle, derfor krever siden at man registrerer seg, og foreløpig kreves det en invitasjon, men den deles fritt ut til alle som ønsker å registrere seg.

E-post-adresse kreves ikke, og det er mulig å aktivere tracker-støtte, men da advares det mot at man lettere kan spores.

Kan denne overleve?
«Hovedårsaken til å kreve innlogging er å stoppe torrent-filene fra å indekseres i søkemotorer og derfor motta en DMCA. Vi kan også blokkere brukere som misbruker tjenesten, forklarer en av bakmennene,» Prefinem, til TorrentFreak.

Personen håper at tjenesten vil overleve lenger enn mange andre piratnettsider som har blitt tatt ned i kjapt tempo av myndigheter i en rekke land de siste årene.

I skrivende stund har tjenesten indeksert 6 millioner offentlige torrent-filer.

 

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse