Surface Pro 3 får hard medfart i NFL.
Surface Pro 3 får hard medfart i NFL.

Annonse


NFL-trener om Surface: Jeg har fått nok av den

NFL, den ligaen for amerikansk fotball i USA, har en pågående avtale med Microsoft som innebærer at IT-giganten leverer Surface Pro 3-maskiner til trenerstaben for samtlige lag.

Har fått nok
Dessverre for Microsoft virker det ikke som at alle setter pris på innføring av ny teknologi på sidelinjen. Bill Belichick, trener for New England Patriots, er en av dem som har fått nok av Microsofts nettbrett.

Under en pressekonferanse i går langet han ut mot nettbrettet og uttalte at han var helt ferdig med dem. Nå går han tilbake til bilder på papir.

– Som dere sikkert har sett er jeg ferdig med nettbrettene. De er for upålitelige for meg. Jeg kommer til å holde meg til bilder slik flere av våre trenere gjør, fordi det ikke er nok konsistens i ytelsen til nettbrettene. Jeg klarer det ikke lenger, var noe av det Belichick uttalte under en tirade som varte hele fem minutter og 25 sekunder.

Annonse
Microsoft respekterer avgjørelsen
Til Business Insider forteller Microsoft at Surface fremdeles har et godt rykte på seg fra medlemmer av NFL, men at de respekterer avgjørelsen til Belichick.

– Vi får hele tiden positive tilbakemeldinger fra trenere, spillere og lag ved det å ha Surface-enheter på sidelinjen. Ved tilfellene der det blir rapportert om problemer fra sidelinjen i NFL-kamper, jobber vi tett med NFL for å løse problemene, heter det fra Microsoft.

Her kaster Bill Belichick Surface Pro 3 i frustrasjon.
Her kaster Bill Belichick Surface Pro 3 i frustrasjon.

 

Kilder:
The Verge,
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse