Suksessen til Pokémon Go bare fortsetter.
Suksessen til Pokémon Go bare fortsetter.

Annonse


Pokémon Go kan være det største mobilspillet i USA noensinne

Det hersker liten tvil om at Pokémon Go er blitt sommerens mobilfarsott etter lanseringen forrige uke – og det offisielt i kun tre land. (Oppdatert: I går ble spillet tilgjengelig i Tyskland.)

Slår Candy Crush-rekorden
Tall fra SimilarWeb tidligere denne uken viste at spillet hadde passert Tinder i popularitet og var på god vei til å ta igjen Twitter på antall daglige brukere.

En ny rapport fra samme selskap viser nå at Pokémon Go har passert Twitter på antall daglige brukere på Android. 5,92 prosent av Android-brukerne i USA bruker spillet daglig.

I samme rapport kommer det frem at spillet mest sannsynlig er det «største mobilspillet i USA i historien». Tall fra SimilarWeb viser at det var snaut 21 millioner Android-brukere som spilte Pokémon Go på mandag, og det skal være høyere enn den ubekreftede rekorden til Candy Crush Saga i 2013.

Annonse


pokemon1_col
Pokémon Go passerte mandag Candy Crush Saga.

Mest brukte appen
SimilarWeb skriver også at spillet er i ferd med å ta igjen Snapchat – som nå er mer populær enn Twitter – på Android og at de til og med kan passere Google Kart.

Ifølge tall fra SensorTower brukte iPhone-brukere i gjennomsnitt 33 minutter i appen på mandag. Det plasserer den på toppen av tabellen og foran storheter som Facebook, Snapchat, Twitter og Instagram.

pokemon-go-usage-comparison
Pokémon Go brukes mer i gjennomsnitt enn Facebook og Snapchat.

Dog er spillet kun tredje mest brukt når det gjelder spill i App Store. Her er Game of War overlegen med Candy Crush Saga som nummer to.

pokemon-go-usage-comparison-games
Det er fortsatt ikke det mest brukte mobilspillet.

Venter du på at Pokémon Go skal bli lansert i Norge? Slik blir du varslet på sekundet. Ønsker du ikke å vente på offisiell lansering, kan du lese om hvordan du laster ned spillet til iOS og Android allerede nå.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse