Apple nekter deg å slette hundrevis med MB fra iPhone

Apple tillater ikke brukerne å slette den bufrede dataen på iPhone.
Apple tillater ikke brukerne å slette den bufrede dataen på iPhone.

Selv om bilder, musikk og video er noen av årsakene til at iPhonen din raskt fylles opp, er det fullt mulig å slette innholdet for å frigi plass.

Bufret data
I tillegg til disse er det én ting som også tar opp mye plass på smarttelefonen, nemlig apper, som igjen lagrer lassevis med data.

Facebook-appen er på rundt 116 MB, men ifølge Business Insider lagrer appen også over 400 megabytes med bufret data – noe som gjør at den tar opp rundt en halv GB med data.

Annonse

Tar opp mye plass
Det er også flere eksempler på populære apper som har en høy mengde bufret data. Snapchat er på 80 MB, men runder 500 MB totalt. Samme ser vi med Twitter: appen er på kun 71 MB, totalt opptil 290 MB.

Den bufrede dataen inneholder ting som nettsider og annet innhold og er designet for å gi raskere tilgang til den informasjonen, men det er ikke alle som ser fordelene med dette kontra mer lagring.

Umulig
Problemet er at Apple ikke tillater bruker å slette den bufrede dataen – noe Android gjør og ifølge Business Insider er det ingen god grunn til det.

Det eneste tipset de har til brukerne, som verken er et godt eller realistisk et, er å slette appen fullstendig og reinstallere den.

Har du en iPhone 16 GB og sliter med liten lagringsplass, kan du lese dette «hemmelige» tipset om hvordan du frigir litt ekstra plass.

 

Kilde:
Business Insider

Annonse
Annonse