Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dette ser ut som barnet til en slagdrill og en iPhone

Er DeWalt sin første smarttelefon like god som drillene deres?

Når man snakker om elektroverktøy er det DeWalt som er trendsetteren, om de kommer til å innta samme posisjons i mobilmarkedet er vel heller tvilsomt.

Et kjent merke
DeWalt er som sagt et velkjent merke innen sin bransje, men som produsent av telefoner er de ikke noen veteran.  Nå har de lansert sin første telefon, MD501.

Militære spesifikasjoner
Telefonen kommer med en drøss sertifiseringer den har for eksempel IP68 sertifisering, hvilket betyr at den tåler å ligge under 2 meter vann i inntil 30 minutter. I tillegg vil den tåle fall fra 2 meter ned i asfalt og skal operere ekstreme temperaturer og barometertrykk den er også motstandsdyktig mot kjemiske søl og vibrasjoner.

Du skal også kunne bruke denne med arbeidshansker på.

Ikke produsert av DeWalt
Det er ikke DeWalt selv som produserer telefonen, den jobben er satt ut til selskapet Global Mobile Communications, det er bare navnet på utsiden som er DeWalts.

Spesifikasjoner
Telefonen kommer med Android 5.1,  den har støtte for LTE, 13 megapixel-kamera, 1.3GHz processor, 2GB RAM, 5 tommers skjerm og et batteri på  3950mAh.

I tillegg kommer den med trådløs Qi lading og DualSim. Dun også utvide den interne lagringen som er på 16GB med et sd-kort på opptil 64GB om du ønsker det.

Det er ikke klart når denne kommer for salg eller hvilken pris den er antatt å ha.

Kilde:
DeWalt via The Verge

Stikkord: DeWalt