Microsoft har sluppet den første Gears of War 4-traileren.

Annonse


Sjekk ut den første Gears of War 4-traileren

Forrige uke annonserte Microsoft lanseringsdatoen for Gears of War 4. Nå har de sluppet den første traileren.

Far og sønn
Hendelsene i Gears of War 4 er satt til 25 år etter treeren og markerer starten på en ny trilogi. Fra før av vet vi at Marcus Fenix’ sønn, JD Fenix, vil være en av protagonistene i spillet og det er de to at traileren fokuserer på.

Videoen skifter mellom å vise scener fra JD i kamp med fienden og barndommen hans med Marcus og moren, akkompagnert av Simon og Garfunkels The Sound of Silence.

«Traileren heter Tomorrow, og viderefører Fenix-navnet fra far til sønn mens den også viser et illevarslende glimt av den nye faren som truer», står det i pressemeldingen fra Microsoft.

Annonse


https://youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

Beta
Neste uke starter flerspillerbetaen. Startskuddet går 18. april og betaen varer frem til 1. mai. Det vil se nesten to uker med flerspillermoro for Gears-tilhengerne. Spilte du Ultimate Edition er du også sikret tidlig tilgang.

18. april starter Microsoft å sende ut betanøkler til alle som har spilt Gears of War Ultimate Edition på enten Xbox One eller Windows 10. 25. april åpnes betaslukene for samtlige Xbox Live gullmedlemmer, enten de har spilt Ultimate Edition, eller ei. 1. mai er det slutt for alle.

Gears of War 4 lanseres 11. oktober til Xbox One.

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse