Torrents Time sin torrent-video-i-nettleser-utvidelse tar fildelingsmiljøene med storm.
Torrents Time sin torrent-video-i-nettleser-utvidelse tar fildelingsmiljøene med storm.

Annonse


Varsler «fildelings-blodblad» – nå er KickassTorrents også med

«Dette skal revolusjonere pirat-film i nettleseren», skrev vi 3. februar.

Gjør det veldig enkelt
En ny torrent-utvidelse til nettleseren til Windows og Mac gjør det nemlig mulig å strømme piratfilm i TPB-nettleservinduet – nå har også KickassTorrents implementert strømmemuligheten for sine brukere.

Det er Torrents-Time som først utviklet teknologien. Deretter tok Popcorntime-Online.io den i bruk, for så å bli fulgt opp av TPB, og nå har altså KickassTorrents som er verdens største torrent-side, gjort det samme. Flere store skal være interesserte i å bli med.

De hevder denne pirat-revolusjonen blir blodig, og de får kanskje rett: utviklerne, Torrents-Time, er nemlig allerede fått oppmerksomhet av antipiratorganisasjon BREIN som har sendt dem et «cease and desist»-brev.

Annonse


– Vi er størst
Dette sier KickassTorrents om utviklingen til TorrentFreak:

«Kickass Torrents (kat.cr), den største torrent-siden på jorda, har implementert Torrents Time. Vi lanserte forrige uke. I løpet av et få dager har vi for alltid endret måten folk utnytter skattene de finner på torrent-sider, nemlig direkte fra nettsiden.

Det betyr at fra i dag av kan enhver person som klarer å bruke Facebook, kan kose seg med nesten hver eneste film- og TV-serie som er skapt

– En blodig revolusjon
Kickass Torrents har som Torrents Time, folkene bak teknologien, også fått en klage fra BREIN. Torrens Time har følgende å si om BREINs fremstøt:

«Torrents Time revolusjonerer torrent-verdenen akkurat nå. Fordi det er en revolusjon, må vi forvente blodsutgytelse, som jo er skjebnen til alle revolusjoner. Torrents Time er ikke et piratverktøy, det er kult og lovlig. Vi er sikre på at dette vil gjøre verden bedre».

 

Kilder:
TorrentFreak
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse