Slik får du USB 3.0-hastighet på iPad Pro

Du kan overføre bilder med USB 3.0-hastigheter på iPad Pro nå.
Du kan overføre bilder med USB 3.0-hastigheter på iPad Pro nå.

Apples nye SD-kort-adapter støtter USB 3.0 hastigheter i kombinasjon med iPad Pro.

iOS 9.2 og USB 3.0
Dessuten har jo iOS 9.2, som ble lansert i går kveld, støtte for Lightning til SD-kort og USB-adaptere – det er første gang støtten er å finne i iPhone i tillegg til brettene.

Men for å dra nytte av USB 3.0.-hastigheten på iPad Pro må du altså kjøpe nye «Lightning-til-SD-kortleser for kamera» som koster 299 kroner.

Annonse

Slik beskriver Apple produktet
«Lightning-til-SD-kortleseren for kamera gjør det enkelt å laste ned bilder og videoer fra digitalkameraet til iPad, slik at du kan se dem på den praktfulle Retina-skjermen og dele dem med venner og familie.

Når du har satt inn SD-kortet i leseren, åpner iPaden automatisk Bilder-appen, som organiserer bildene i Øyeblikk, Samlinger og År. Og når du bruker bildebiblioteket i iCloud, lagres alle bildene og videoene i full oppløsning trygt i iCloud, og de legges automatisk til i Bilder-appen på alle enhetene dine. Du kan bruke bildedeling i iCloud til å dele bilder og videoer med akkurat dem du vil.

Lightning-til-SD-kortleseren for kamera støtter overføringshastigheter på opptil USB 3, standard bildeformater, inkludert JPEG og RAW, samt SD- og HD-videoformater, inkludert H.264 og MPEG-4. (USB 3-hastighet gjelder kun for iPad Pro. Alle andre iPad-modeller støtter USB 2-hastighet.)»

 

Kilde:
Apple

Annonse
Annonse