Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Apple Smart Battery Case til de nye iPhone-modellene. (Ill.: Apple)

Her er Apples batteripakke til iPhone

Gir opp til 18 timer mer surfemoro.

Selskapet har til vane å lage store industrier rundt sine produkter, være deg seg deksler til iPhone, eller lenker til Apple Watch.

Apple gjør mer selv
Et sunt økosystem er nyttig ikke bare innen programvareverdenen, men også for fysisk tilbehør – er det mye fint å handle til produktet forlenges levetiden, og sjansen for at man velger produktet med mest tilbehør neste gang er større enn konkurrenten som kanskje ikke har like mange tredjeparter på sin side.

Akkurat denne strategien har hjulpet Apple mye, så derfor er det litt overraskende at de nå selger sin egen ladedock til Apple Watch og fra i dag av en batteripakke til iPhone.

«The Smart Battery Case» er en batteripakke til iPhone 6s som gir opp til 25 timer ekstra taletid, og opp til 18 timer mer surfeited med LTE-data – ser du på film kan du glede deg med opp til 20 timer mer.

Pris
«Batterietuiet støtter Lightning-tilbehør som Lightning til USB-kabelen (følger med iPhone), og fungerer med Lightning-dokkingstasjonen for iPhone (selges separat). Velg mellom to farger.»

«Smart Battery Case er designet spesielt for iPhone 6s og iPhone 6, og gir deg både økt batteritid og beskyttelse. Det myke mikrofiberfôret på innsiden beskytter iPhonen, mens utformingen av hengselen i myk elastomer gjør det enkelt å ta dekselet av og på. Utsiden, som er i silkemyk silikon, gjør det ekstra behagelig å holde det i hånden.»

Apples norske nettbutikk selger produktet til 1090 kroner. Utsendelse er 1 til 3 dager. Du kan velge mellom svart eller hvit.

Slik testet Apple batterilevetiden
«Testene ble utført av Apple i oktober 2015 med produksjonsenheter av iPhone 6s og lansert programvare med førproduksjonsenheter av Smart Battery Case for iPhone 6s og lansert programvare. Videotestene besto av en film på 2 timer og 23 minutter fra iTunes Store, som ble spilt om og om igjen.

Testene av Internettbruk via 3G, LTE og Wi-Fi ble utført ved å bruke en dedikert nettjener, åpne tidligere innlastede versjoner av 20 populære nettsider og motta e-post én gang i timen. Testing av taletid ble utført ved å ringe via et mobilnettverk.

Kun standardinnstillingene ble brukt, med unntak av følgende: Wi-Fi var knyttet til et nettverk (unntatt for testing av Internett via 3G og LTE), og Wi-Fi-funksjonen Spør før tilkobling og Autolysstyrke var slått av. Batteritid avhenger av nettverkskonfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.»

 

Kilde:
Apple

Stikkord: Apple, iphone