Ingen vet hvorfor Microsoft trakk stor Windows 10-oppdatering

Microsoft har stor-oppdatert Windows 10 en rekke ganger siden lanseringen for tre måneder siden, og det samme kommer til å skje med mobilversjonen.
Microsoft har stor-oppdatert Windows 10 en rekke ganger siden lanseringen for tre måneder siden, og det samme kommer til å skje med mobilversjonen.

Det går ikke så bra for Microsoft i skrivende stund, selv om Windows 10, Surface Book og Surface Pro 4 har blitt tatt god i mot.

Hvorfor trakk de oppdateringen?
For app-butikken til Windows 10 Mobile er ikke trygg å bruke
, har for få apper, og nå viser det seg at Microsoft trolig har funnet store feil i november-oppdateringen til Windows 10.

Oppdatering 10586 er ikke lenger mulig å laste ned fra Windows Update – brukere som ikke rakk å laste ned den ferkeste versjonen får tilbud om den gamle RTM-versjon 10240 istedet.

Annonse

Mobilene skal jo sendes snart
Selskapet har ikke forklart hva som er årsaken, og hva skjer med Windows 10 Mobile? Microsoft har enda ikke fått ut den ferdige versjonen.

Dette haster, for forhåndssalget av mobilene har jo allerede startet i Norge. De første forsendelsene starter 3. desember.

Hvilken versjon blir å finne på 950 og 950 XL når kundene starter dem opp tidlig i desember??

– Hva i huleste skjer, Microsoft?
Winbeta er langt fra happy:

«I går trakk Windows november-oppdateringen til Windows 10. Alle forventet at den endelige Windows 10 Mobile-versjonen skulle lanseres samtidig med oppdateringen til PC-er. Det skjedde ikke. Heller ikke en ny Mobile 10-testversjon kom, og selv når Windows 10 Mobile kommer i endelig versjon kommer det virkelig til å være en versjon 1.0-opplevelse.

Akkurat som Windows 10 til PC, er nok ikke den «ferdige» versjonen klar før den første store oppdateringen kommer, trolig tidlig neste år.»

Den nye testversjonen det refereres til, 10586.11, kom i går.

 

Kilder:
Winbeta
Winbeta

Annonse
Annonse