De nekter å gi opp Google+

Google oppdaterer Google+.
Google oppdaterer Google+.

Google har slitt med å få aktive brukere til det sosiale mediet Google+.

Overhaling
Tidligere i år ble Hangouts, Photos og Streams egne, frittstående apper etter dårlige brukertall på Google+, men i dag gir de siden en real overhaling.

Google skriver at de nå skal gjøre ting enklere, basert på tilbakemelding fra brukerne. Google+ vil nå bli delt inn i to funksjoner: «Communities» og «Collections», eller samfunn og samlinger.

Annonse

To hovedsider
Communites har likheter med et forum og lar brukerne kommunisere med hverandre om diverse interesserer, mens Collections lar brukerne lar brukerne utforske interessant innhold som «surfing og fotografiske scener», skriver Google.

I tillegg skal siden nå være bedre optimalisert og skal kjøre bedre på mobile enheter, ifølge Google. Oppdateringen er for øyeblikket frivillig og du må selv aktivere den ved å trykke «Let’s go».

«Det nye Google+ gjør det enklere å poste, søke, koble sammen og holde seg oppdatert med bra innhold i en helt redesignet hjemstrøm. Vi har jobbet har for å gjøre for nettopplevelse raskere og vakrere på alle mulige enheter», skriver Luke Woblewski, Google produktsjef , i et blogginnlegg.

Les også: Nå skiller Google lag med Google+.

 

Kilder:
Neowin;
Google

Annonse
Annonse