Annonse


Nå kommer telefonen til Google- og HTC-veteranene

Selskapet uttalte i slutten av juli at «de ønsker å skille seg ut» med deres første smarttelefon. 1. september skjer avdukingen.

Utnytte Android
Selv om selskapet er forholdsvis lite og ukjent, har de store ambisjoner for den kommende lanseringen av selskapets første smarttelefon.

– Det kommer til å bli helt herlig, uttaler Tom Moss, tidligere Android-veteran og nå toppsjef i Nextbit, til Cnet.

Moss uttaler at de ser for seg at den kommende smarttelefonen vil bli bedre over tid. Blant annet ved å snu hver eneste stein i Android, og dermed bli bedre til å utnytte operativsystemet.

Annonse


I tillegg planlegger Nextbit å dra nytte av nettskyen for lagring, for å fjerne irritasjonen over den begrensede lagringskapasiteten.

– Vi fokuserer på en enhet som kan tilpasse seg brukeren, forteller Mike Chan, også han tidligere Android-veteran og nå ansatt i Nextbit, til Cnet.

De håper også at produktene vil ha lenger levetid gjennom hyppige programvareoppdateringen, ifølge Chan.

Provoserende design
I fjor ansatte selskapets HTCs tidligere designsjef Scott Croyle, og det forklarer Chan med at å utvikle egne produkter har vært et fokus i lang tid.

På spørsmål på fra Cnet om hvordan de skulle skille seg ut designmessig i havet av Android-telefoner, var selskapet litt vage på detaljer.

– Det er mye man må gjøre for å ha et provoserende design, svarte Moss.

Vi får vite alt under avdukingen om litt under tre uker.

 

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse