Annonse


Enkelte Windows 10-brukere sliter med å installere denne

Microsoft slapp første oppdateringen til Windows 10 en uke etter lanseringen. Selv om selskapet ikke ville avsløre hva oppdateringen inneholdt, tydet mye på at det var en haug av feilrettinger.

Feiler og feiler
Nå tar enkelte brukere turen til Microsoft Answers for å uttrykke sin misnøye over at oppdateringer feiler, gang på gang.

Ifølge flere brukere at plutselig får de beskjed om at noe gikk galt under installeringen, dermed stopper den og starter PC-en på nytt.

Det ser ut til at det er oppdateringen KB3081424 som feiler. Oppdateringen inneholder forbedringer av funksjonaliteten i Windows 10, skriver Microsoft på støttesidene.

Annonse
Slik fikses det
Personer i Microsoft Answers-forumet har kommet med tips til hvordan brukere skal få installert oppdateringen. Det er verdt å gjøre et forsøk hvis du sliter med å installere oppdateringen, men vi vil anbefale at kun personer som er kjent med Windows-registeret å prøve.

Ifølge forumdeltakeren MichaeljTaylor vil dette løse problemet:

Åpne registeret og naviger til HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionProfileList key. Der fjerner man SID-en til brukere som ikke lenger eksisterer.

Under Datamaskinbehandling/lokale brukere kan du se hvilke brukere som eksisterer.

 

Kilde:

Microsoft Answers, Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse