Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft jobber med muligheten til å strømme spill fra PC til Xbox One. (Ill.: Microsoft)

Microsoft bekrefter: PC- til Xbox-strømming kommer

Spillere skal kunne strømme begge veier.

En av de mest interessante funksjonene Microsoft annonserte under årets E3-messe, var muligheten til å strømme Xbox One-spill til PC-en.

En real utfordring
Vi som har hatt tilgang til betaer som både Windows 10- og Xbox One-testere, har kunne prøvd ut dette i en periode nå, og vi i ITavisen er kjempeimponert over tjenesten.

Nå bekrefter Xbox-sjef Phil Spencer at Microsoft jobber med å få spillstrømmingen andre veien – det vil si at du kan strømme PC-spill til Xbox One.

– Når vi snakker om hvor vi ønsker å gå med plattformen vår, er det absolutt ting vi ønsker å gjøre, uttaler Spencer i et intervju med The Verge.

Han forteller videre at et av problemene er å sende fra PC til konsoll krever mer båndbredde, men at det er noe de jobber med. I tillegg nevnes mus- og tastaturstøtten som en utfordring.

– Vi forstår at hvis du ønsker å gå fra PC til Xbox, trenger vi å få mus og tastatur til å fungere skikkelig så du kan spille spillene, forteller Spencer.

Ettersom spillstrømming fra Xbox One til PC nettopp er lansert, vil det naturligvis ta litt tid før strømming den andre veien blir lansert.

 

Kilder:
TheVerge

l kunne strømme begge veier.

Stikkord: windows 10, xbox one