iOS-enheter som er tuklet med, jailbreak, er utsatt for den nye skadevaren.
iOS-enheter som er tuklet med, jailbreak, er utsatt for den nye skadevaren.

Annonse


Alle som har jailbreaket har ventet på denne muligheten

Saurik har relansert et helt nytt verktøy som heter Cydia Impcator, som gjør det mulig å tilbakestille en jailbreaket enhet til samme iOS-versjon og fjerner alt av data og apper.

Jailbreak igjen og igjen

Dette gjør den uten å måtte tilbakestille i iTunes for å installere den nyeste fastvareversjonen. Redmondpie beskriver det som «å unjailbreake en jailbreaket iPhone uten å miste muligheten til å jailbreake igjen».

Dette er smart hvis du har en iPhone og iPad som er tuklet med, men ønsker å videreselge den. Vanligvis tilbakestiller man enheten via Itunes, som oftest resulterer i at enheten som tidligere var jailbreaket mister den muligheten.

Annonse
Og det er nettopp her Cydia Impactor kommer inn, og gjør det mulig å tilbakestille til standard iOS-versjon uten å måtte bruke iTunes, og uten å miste muligheten til å foreta en jailbreak.

Vær forsiktig

Cydia Impactor er for øyeblikket i beta, så vis varsomhet hvis du har planer om å teste det ut. I tillegg er det kun tilgjengelig for iOS 8.3 og 8.4 på IPhone-, iPad- og iPod touch-modeller, men ikke den nyeste iPod touch 6.

Husk at dette sletter alt av data på enheten din, og det er viktig å foreta en sikkerhetskopi i enten iTunes eller iCloud før du tester det ut.

Kilder:                                   

Redmondpie, Redmondpie (veiledning)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse