Annonse


Nå kommer Angry Birds 2

Det er fort gjort å la seg forvirre når det kommer til spill i Angry Birds-serien, ettersom det er utgitt over ti forskjellige spill i serien siden det først lanserte i 2009.

Lanseres i juli

Nå kommer faktisk toeren ut, altså oppfølgeren til det første. Foruten å uttale at spillet blir «bigger, badder og birder» enn det første, har ikke utviklerne Rovio annonsert noen detaljer rundt spillet.

Full avduking vil skje 28. juli, og lanseringen er satt til 30. juli. Vi kan si med sikkerhet at spillet kommer til iOS og Android. Winbeta hevder at spillet også kommer til Windows, men de er også de eneste som mener det på nåværende tidspunkt.

Annonse
En salgssuksess

Spillet har vist seg å være en salgssuksess for den finske utvikleren, og har blitt lastet ned over 3 milliarder ganger siden 2009. I tillegg har spillet ekspandert fra mobilskjermen, og det er mulig å kjøpe all slags leketøy og effekter.

Kilder:

Eurogamer, Winbeta

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse