Annonse


Nå øker de prisen igjen

En oppmerksom leser sendte oss en skjermdump av en e-post han hadde mottatt fra Netflix. Her går det frem at selskapet igjen øker prisen på Netflix.

Oppdatert, 16:13:

Også abonnementet med fire samtidige skjermer er rammet av prisoppgang – prisen økes fra 119 til 129 kroner.

Kun standardversjonen

Annonse


Senest i fjor rapporterte vi om at strømmingstjenesten kom til å øke prisene, og nå skjer det igjen. Prisen på Standard-abonnementet øker nemlig fra 89 til 99 kroner. Standardversjonen er pakken der hvor man kan se Netflix på to skjermer samtidig og har tilgang til HD-materiale.

– Slik at vi kan fortsette å legge til flere TV-serier og filmer, inkluder Netflx-serier som Orange Is the New Black og House of Cards, øker vi nå prisen for nye medlemmer fra kr 89 til kr 99 for abonnementet for 2 skjermer samtidig, skriver selskapet i e-posten.

Som det ser ut til nå, er det kun standardversjonen som blir berammet av prisendringen.

I basisversjonen, som fortsatt koster 79 kroner i måneden, har man ikke tilgang til HD-video og kan kun se Netflix på én skjerm om gangen. Også prisen på Premium-abonnementet forblir uendret.

Ingen endring for nåværende kunder ennå

Som det går frem i e-posten fra selskapet, forblir prisen for nåværende kunder 89 kroner frem til mai 2016. Da vil de også merke prisendringen til 99 kroner i måneden.

Da Netflix økte abonnementsprisen i 2011, mistet selskapet 800 000 abonnementer i USA. Det er usikkert om den kommende prisendringen omfatter andre land enn Norge.

Takk til Kim André for tips!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse