Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple Watch 2 lanseres neste år med kamera og flere modeller. (Ill.: ITavisen)

Slik blir Apple Watch 2

Flere modeller, enda mindre avhengig av iPhone.

Det er som vanlig 9to5mac som hevder å ha kjennskap til Apples planer for andre generasjon Apple Watch.

9to5mac svikter som regel aldri når det gjelder Apple-rykter, så dette ser vi på som svært troverdig.

Får trolig FaceTime-kamera
Selvsagt kommer det en ny modell, trolig neste år, og ifølge Apple-bloggen får den nye smartklokka fra Apple Facetime HD-kamera (logisk) og litt bedre batterilevetid.

Når det gjelder sistnevnte fikk klokka masse tyn, allerede får den var lansert, men vi har erfart i vår store test av Apples første smartklokke, at den ikke har noen som helst problemer med å komme seg gjennom en dag. 

Godt nok batteri
Faktisk har vi mellom 30 og 40 prosent igjen når vi tar kvelden (det er akkurat samme tall Apple har funnet ut at de aller fleste har igjen når de legger seg).

Men kanskje klarer den nye utgaven å holde det gående i to dager på en lading? Det hadde vært noe.

Samtidig avsløres det at klokka blir enda mindre avhengig av en iPhone for å fungere. Blant annet skal man kunne sende epost og SMS-er uten en tilkoblet iPhone. 

Flere modeller
Det ryktes også at Apple skal lansere enda flere modeller av toern, og at flere modeller vil koste fra 1000 til 10 000 dollar.

Apple Watch OS 2 vil i høst gjøre det mulig å kjøre tredjeparts-apper fra selve klokka, uten at den først lastes på en iPhone. Dette vil gjøre oppstart av appene kjappere, og åpner for mer avanserte apper som kan gjøre mer.

Kilde:
9to5mac

Stikkord: apple watch