Z3+ er Sonys nye flaggskip

Sony har nettopp avduket deres kommende flaggskip på det internasjonale markedet, Sony Z3+. 

Telefonen byr ikke på de største oppgraderingene fra fjorårets toppmodell, Z3, men er heller en gradvis evolusjon.

Ryktene vi publiserte i april stemmer godt overens med dagens annonserte spesifikasjoner. Som meldt den gang har Z3+ tilsvarende skjerm som Z3, nemlig en 5,2″ IPS-skjerm i 1080p. Kameraet på 20,7 megapiksler og minnet på 3 GB er også det samme.

Annonse

Dog har frontkamera blitt kraftig oppgradert, fra 2 til 5 megapiksler. I tillegg er internminnet nå på 32 GB, mens det har støtte for minnekort opptil 128 GB.

Tynnere med svakere batteri
Ettersom tykkelsen er redusert fra 7,3 mm til 6,9 mm, er også batteriet redusert til 2930 mAh. Så spørs det om Qualcomm Snapdragon 810, som er mer strømgjerrig enn sin forgjenger 801, veier opp for den lavere batterikapasiteten.

Sony har ikke sluppet noen detaljer rundt batteritiden, men hevden den vil ha opptil to dager med batteritid.

Nesten uendret design
Sony Z3+ skiller seg ikke stort ut fra Z3 designmessig. Telefonen kommer fortsatt i sort, hvit og kobber, i tillegg kommer den nå i en blågrønn-variant. Den mest markante endringen er at telefonens micro-USB-port er flyttet fra venstre side til bunnen av telefonen.

Dessuten har Sony fjernet USB-lokket – som alltid var like knotete å få av og på – uten at det går utover telefonens vann- og støvsikkerhetsverifisering.

Sony Z3+ kan ventes i butikkhyllene mot slutten av juni, og har en veiledende pris på 6490 kroner.

 

Kilde:
The Verge

 

Annonse
Annonse