Her er Bittorrents krypterte chatte-app

Den krypterte klient-til-klient lynmeldingsklienten Beep er akkurat lansert til en rekke plattformer.

Helt gratis til nesten alle plattformer
BitTorrent Inc. har lansert appen til
iOS, Android, Mac og Windows

Den er gratis, og støtter i tillegg til lynmeldinger samtaler, men det viktigste er kanskje sikkerhetsaspektet ved denne. En spesiell type meldinger og bilder kalt «Whispers» destrueres automatisk når de er lest.

Annonse

Mange andre tjenester tilbyr kryptering, men Bleep er bygget på klient-til-klient-teknologi kjent fra torrent-protokollen, noe som betyr at kun du og samtalepartner har kobling mot hverandre, og ikke en tredjepart.

BitTorrent skyter av funksjonslisten sin. (Ill.: BitTorrent Inc.)
Bleep støtter samtaler, men kun lyd. (Ill.: BitTorrent Inc.)

Annonse
Annonse