Blir den ikke en bananmobil likevel?

Skisser av det som angivelig skulle være LGs neste toppmodell, G4, lekket på nettet tidligere denne måneden. Skissene antydet at modellen blir kurvet, men mange stilte spørsmålstegn ved dette.

Ville det ikke være litt risikabelt for LG å ta LG Flex 2s særegne egenskap, og flytte den over til sitt neste flaggskip? 

Nå kan det vise seg at dette spørsmålet ikke var det dummeste å stille. Nye lekkede bilder viser nemlig en (angivelig) G4-modell som ikke er kurvet. 

Annonse

Det var en bruker på forumet XDA Developers som publiserte bildene.

Saken fortsetter nedenfor.  

Dette kan være LGs kommende G4. (Ill.: s3rv1cet3ch @ XDA Developers)

Ikke store forskjeller

Bildene viser en telefon som ser ganske ordinær ut, men den har blant annet noe som ser ut som en stylus-penn eller antenneinngang på toppen av baksiden. Trolig kan det være snakk om sistnevnte, siden dette gjaldt G3. 

Det ser ikke ut til å være store designforskjeller mellom G3 og G4, men bildene viser at av og på-knappen har fått et et litt mer rektangulært utseende, og kamerasensoren har blitt litt mer firkantet. 

Om bildene viser den faktisk kommende G4, vet vi ikke. Dette er tross uverifiserte bilder, så vi må nok ta det med en klype salt. 

Kilde: Engadget

Annonse
Annonse