Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung skal la deg fjerne det du ikke ønsker. (Ill.: Samsung)

Her er en god nyhet til deg som skal ha Samsung S6

Endelig skal dette bli mulig.

De fleste telefoner kommer i dag med forhåndsinstallerte applikasjoner. Flere av disse appene kan være fra produsenten selv, eller fra samarbeidspartnere. 

Selv Samsungs egne apper kan fjernes, ifølge denne forumbrukeren. (Ill.: Jeshter2000 / XDA)

Ikke vært mulig

Men ikke alle er interessert i bruke appene som følger med «out of the box». Vel, er det ikke bare å slette dem da? Tradisjonelt sett har det ikke vært så enkelt. 

Mange av de forhåndsinstallerte appene er rett og slett ikke mulig å slette, så brukere har nærmest blitt vant til å overse dem istedet. 

I den kommende S6 (og Edge)-modellen fra Samsung, derimot, vil man trolig kunne slette flesteparten av de medfølgende appene. 

«Farvel, Samsung-apper»

Det er et medlem på forumet XDA som har oppdaget denne muligheten. Ifølge brukeren kan man både deaktivere og/eller slette mange av programmene, til og med flere av Samsungs egne apper. For å illustrere; ønsker du å helt bytte ut S Voice med Google Now, kan du gjøre det. 

Foreløpig er det umulig å si med sikkerhet om denne muligheten vil finne veien til telefonene som selges til vanlige forbrukere, men det skal absolutt ikke utelukkes. 

Kilde: Android Beat

Stikkord: Edge, S6, samsung