Annonse


Microsoft avslører kanskje noe helt spesielt i dag

Microsoft direktestrømmer sin Windows 10-pressekonferanse her i dag klokken 18:00 norsk tid – vi følger avsløringene fortløpende.

Programvare og maskinvare? Dette blir bra!
Det skal handle om OS-et til skrivebordet, bærbare, nettbrett, mobiler og Xbox One, men hva med maskinvare?

Selskapet har akkurat annonsert to Lumia-billigmobiler (som får støtte for Windows 10), men billigmobiler er sjeldent interessant, det må da komme noe mer? Noe med skikkelig futt i?

– De skal vise frem maskinvare
Jo kanskje, om vi skal tro kildene til The Information skal ikke bare Microsoft demonstrere at Windows 10-apper kan kjøre på alle dingser (og én app-butikk for dem alle
), men også introdusere nye maskinvareprodukter.

Kanskje kommer Surface 4? Treern ble annonsert i mai i fjor.

Noen av dem skal visstnok avsløres denne uken, men det er også snakk om en mobil/laptop-hybrid som er ment å lanseres noe lenger frem i tid, og som visstnok skal være myntet på bedriftskunder.

En 6 tommer Surface-mobil?
Dette høres spennende ut. Har Microsoft funnet ut at de vil være med på phablet-spillet med en Surface-mobil? Kanskje, det blir bare spådommer fra vår side. Vi får se hva som skjer om knappe ni timer.

The Information tror også på lanseringen av en oppdatert Office 365-pakke til Windows Phone (eller Windows 10, om det blir navnet til mobilversjonen).

 

Kilde:
The Information

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse