Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung Galaxy Note Edge er spesiell fordi den har en ekstra panel-strip på siden. Den fylles opp med nyheter, vær og varsler. Nå bekrefter Sammobile at det skal lanseres en S6-variant med samme type ekstra-panel. (Ill.: Kirsti Østvang/Dinside)

Det kommer en helt spesiell utgave av «Galaxy S6»

– Får kant-panel som Galaxy Note Edge.

Sammobile bekrefter uten forbehold at Samsung skal lansere en spesial-versjon av Galaxy S6 med sidepanel som Galaxy Note Edge.

Mer eller mindre sikkert
Avsløringen er eksklusiv for Samsung-bloggen, og når de heller ikke tar forbehold, ser vi på dette som svært troverdig.

Akkurat som Galaxy Note Edge var en spesial-versjon av Galaxy Note 4, så blir SM-G925 en spesial-utgave av Galaxy S6, ifølge bloggen.

Hva butikknavnet på produktet blir, er ikke avslørt.

Info-panel
Mobilen får de samme panelene som Note Edge, inkludert Yahoo! Finance, nyheter og sport, nyhetsoverikt, S Health pedometer-panel, nattklokke, Express Me og kontakt-informasjon.

Flere paneler kan lastes ned fra Samsungs egen app-butikk.

Visstnok er programvaren som styrer info-panelet på «S6 Edge» veldig lik den som er å finne på Note Edge, men Samsung skal ha gjort noen endringer.

Smarte forbedringer
Du kan selv velge om høyre eller venstre kurve avhengig om du holder mobilen i venstre eller høyre hånd.

Dessuten har Samsung laget noe som heter Glance Lightning. Denne funksjonen lyser opp kant-panelet når det ringer eller du får et varsel når mobilen ligger opp ned.

Det blir også mulig å velge seg favoritt-kontakter, og definere en personlig farge for hver av dem. På den måten er det lett å se hvem som ringer eller sender melding.

 

Kilde:
Sammobile

Stikkord: galaxy s6, Mobil