Annonse


Den dyreste kan koste 30 000 kroner

Apple Watch i gull kan komme til å koste 4000 dollar (27 500 kroner), mens modellen med stållenke starter på 500 dollar (3500 kroner).

Kan være første riktige pris
Det er franske iGen.fr som melder dette.

Nettsiden er ukjent for oss, men ifølge MacRumors avslørte de dimensjonene på iPhone 6 og 6 Plus før de to nye modellene ble offisielt avduket i september.

Les også: Apple Watch kommer ikke før til våren.

Sport-modellen blir billigst og vil trolig koste 2500 kroner i USA, og dermed trolig rundt 3500 kroner i Norge. (Ill.: Apple)

Sport-modellen billigst
Den billigste Apple Watch-modellen, Sport, er priset til 350 dollar.

Denne modellen er huset i anodisert aluminium, men har i motsetning til de dyrere modellene en gummilignende lenke med et materiale som heter fluoroelastomer.

Apple Watch-modellen (3500 kroner) er mellomklassemodellen. Den billigste heter Sport (2500 kroner), og den dyreste er døpt Watch Edition og er dekket i ekte gull. Kanskje blir prisen 30 000 kroner i Norge. (Ill.: Apple)
Apple Watch leveres i to størrelser. (Ill.: Apple)

Fluoroelastomer
Slik beskriver Apple reima:

«Den solide sportsremmen er laget av kraftig fluoroelastomer . Men den er overraskende lett og myk. Materialet er mer fleksibelt enn gummien som vanligvis benyttes i klokkeremmer.

Den føles god mot huden, og legger seg mykt rundt håndleddet. Fargene er også imponerende sterke.

Vi fant ut hvordan vi kunne tilsette pigmenter i begynnelsen av produksjonsprosessen. Slik kontrollerer vi intensiteten, inkludert hvitfargens renhet og svartfargens dybde. Når låsepinnen er festet, sitter den godt og behagelig rundt håndleddet. Tilgjengelig i hvit, blå, grønn, rosa og svart.»

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse