Annonse


Her er Apples nye iPad, den kommer 16. oktober

Under sloganet «It’s been way too long» (lenge siden siste Mac-oppgradering?) inviterer Apple utvalgt amerikansk presse til pressekonferanse 16. oktober.

Oppdatert:

Trolig får de to nye iPad-modellene 2 GB RAM, opp fra 1.

iPad
Der skal de vise frem nye iPads som er tynnere, har Touch ID og bedre kameraer, kommer i gull-utførelse og andre generasjons 64-bits-brikkesett takket være Apple A8 som først ble introdusert i iPhone 6 og 6 Plus.

Også den nye M8-bevegelsessensoren blir å finne i de nye iPad-modellene.

Touch ID. (Ill.: Tinhte.vn)

Samme design
Foruten tekniske oppgraderinger beholder de nye modellene dagens design, men de blir altså noe slankere, vi tipper 7,1 mm (identisk med iPhone 6 Plus) takket være denne lekkasjen.

Og akkurat som de nye og større iPhone-modellene ventes det nå at også nettbrettene får høyere oppløsning med Retina HD-paneler.

Dagens iPad Air og mini Retina har begge en oppløsning på 2048 × 1536.

Nye iPad Air. (Ill.: Tinhte.vn)

Mac og Yosemite
Det ventes også nye Mac-maskiner. Kanskje kommer det en iMac med 5k-oppløsning. Andre produkter som ikke har blitt oppdatert på en stund er Mac mini.

Dessuten er jo Yosemite inne i siste poleringsfase, så vi tipper det blir mulig å laste ned den endelige versjonen torsdag neste uke.

«Alle» venter på nye MacBook Air 12″ med Retina Display, men siden vi ikke har sett noen troverdige rykter og/eller lekkasjer er vi mer skeptiske til dette, men det er på ingen måte noen usannsynlighet.

Vi følger pressekonferansen fortløpende fra klokken 19:00 norsk tid torsdag neste uke.

 

Kilder:
9to5mac
9to5mac
Tinhte

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse