Annonse


De har lurt til seg klokka alle snakker om

Mens alle prøver å være tålmodige, har italienske Luca Viscardi, også kjent som «Mister Gadget», skaffet seg den lekre smartklokka Moto 360 fra Motorola.

Bedre enn de middelmådige konkurrentene?
Klokka ble først vist frem i mars i år, men enda har ikke selskapet avslørt hverken lanseringsdato eller pris – det er frusterende, for det ser ut til å være den eneste smartklokka som faktisk ser ut som noe vi kunne hatt på oss.

For de av dere som frykter dette er nok en Samsung Gear eller en LG G Watch, kan Viscardi berolige dere:

Han mener nemlig den er bedre enn dem begge.

Annonse
Også mannen som fikk tak i safir-panelet til iPhone 6, Marques Brownlee, har testet Moto 360:

– Bedre skjerm
Skjermen kan nemlig faktisk sees 
i ekstremt sollys, og fargegjengivelsen er bedre enn konkurrentenes. Dessuten er den huset i rustfritt stål, og overlever vann og støv.

Klokka skal også fungere med en trådløs docking som lader den, noe som er en langt mer elegant løsning enn å lade via en dings som tres på smartklokka (i hvert fall når man er hjemme…).

OS-et overrasker ingen for de som har testet en klokke med Android Wear, men siden klokka er rund må appene optimaliseres spesielt – blant annet fungerere ikke «Wear Mini Launcher» på Moto 360 enda.

Mye bedre batterilevetid?
Hva med batteriet? Det er jo noe av det viktigste.

Ifølge Mister Gadget varer Moto 360 to og en halv gang lenger enn LG G Watch. Dette takket være det som skal være en spesialprodusert OLED-skjerm.

Nå får vi bare håpe produktet kommer snart, og ikke minst at det finner veien til Norge. Vi er spente på å teste.

Det foreligger altså ingen offisiell lansering, men Motorola har sagt den skal lanseres i USA i løpet av sommeren, isåfall må de skynde seg.
 

Kilder:
Mister Gadget
Neowin
TechRadar

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse