Annonse


Navnet skal være «iPhone Air»…

Ifølge den Taiwanske avisa «Industrial and Commercial Times» har ikke Apple noe annet valg enn å utsette 5,5″-modellen til neste år.

Den største kan bli utsatt til neste år
Årsaken skal være at det rett og slett ikke finnes batterier i de dimensjonene selskapet krever i det som omtales som en slankere mobil med større skjerm.

Det har i flere måneder versert rykter om to nye iPhones: En på 4,7″, og en større en på 5,5″.

Apples produsenter omtaler 5,5″-modellen med merkenavnet «iPhone Air».

Annonse


Ryktene om to nye iPhone-modeller blusset for alvor opp når Nikkei, uten forbehold, hevdet at det kommer to nye modeller i september.

Les også: Er dette iPad Air 2?

Blir det en stor og billig iPhone 6c på 5,5″, og en ekslusiv iPhone 6s på 4,7″? Vi vet ikke enda, men at det kommer en iPhone med større panel enn 4″ i år er er mer eller mindre garantert. Dette iPhone 6c-designkonseptet er laget av Martin Hajek. Kanskje kommer det bare en ny modell: iPhone Air. (Ill.: Martin Hajek/YouTube)

Tynnere, større og kjappere
Batteriet må måle 2 mm, eller mindre, for å tilfredstille Apples krav. Dette tyder på at designet allerede er mer eller mindre spikret, og at det er altså er komponent-teknologien som må bli bedre før produktet kan avsløres.

Foruten en større skjerm, ventes det at neste generasjons-modellene får et tynnere design, en ny Apple A8-CPU og bedre kamera med optisk bilde-stabilisator.

De ferskeste ryktene skal også ha det til at Apple nå forhandler med operatørene om å øke iPhone 6-prisen med 100 dollar.


 

Kilde:
MacRumors

Annonse