Annonse


Sonos får Google Play

For tre uker siden åpnet Google sin Play-butikk for musikk og film for nordmenn.

Masser av kilder
Nå rulles tjenesten også ut på Sonos, det trådløse «musikk i hele huset»-systemet som er relativt utbredt i Norge.

Fra før av har Sonos både Spotify, WiMP, Deezer, Napster og flere andre strømmetjenester om bord, i tillegg til nettradio, AirPlay og muligheten til å spille filer fra lokal PC/Mac eller nettverksdisk.

Da burde vel det meste være dekket…

Annonse
Integrert med resten
Play Music på Sonos har stort sett de samme funksjonene som de frittstående desktop- og mobilversjonene, men er altså integrert med alle de andre musikktjenestene du måtte bruke.

Sonos er et utpreget hjemmesystem som du ikke kan ta med deg ut på mobilen, selv om systemet styres fra mobil og brett via app.

Tilgjengelig overalt
Så akkurat i den sammenhengen er det kanskje ikke så viktig å kunne lagre 20 000 sanger du har kjøpt/lastet ned/rippet i Googles nettsky når du har dem på server hjemme.

Derimot kan det være nyttig å lagre Sonos-biblioteket i skyen, slik at du har musikken tilgjengelig når du ikke har Sonos-systemet ditt for hånden.

Direkte fra Android-appen
Det smarteste er kanskje likevel at du kan velge om du vil bruke Sonos-appen eller Googles egen Android-app når du skal velge musikk.

Det betyr at du kan sende musikk du vil høre på direkte fra telefonen eller brettet (de med Apple-vare må bruke AirPlay eller Sonos-appen) til Sonos-enheten i rommet du er.

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse