Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Feilrettingssjef Susan Bradley klager på kvaliteten på de siste måneders Windows-oppdateringer.

En siste bønn til Ballmer

– Dette er uakseptabelt.

Windowsekspert Susan Bradley ber avtroppende Microsoft-toppsjef, Steve Ballmer, i et åpent brev om å sørge for at fremtidige Windows-oppdateringer har god nok kvalitet.

Klager på dårlige oppdateringer
Den siste tiden har nemlig Microsoft dyttet ut svært viktige oppdateringer til Windows som skulle tette farlige sikkerhetshull, men som istedet
har ført til systemkrasj, og problemer, blant annet, med Outlook 2013.

«Som en av moderatorene for PatchManagement listserve er jeg en del av et fellesskap som vedlikeholder og patcher i hovedsak Windows-produkter.

På vegne av alle i dette samfunnet, kan jeg respektfullt be om at du tildeler noen i en lederstilling for å undersøke hva som har skjedd med kvalitetskontroller av oppdateringer i det siste?», spør hun.

– Økende mistillit
Videre skriver hun: «Denne måneden spesielt, gjør meg dypt forstyrret. Problemer som burde ha blitt funnet før disse oppdateringene ble dytte ut, ble funnet av oss – dine kunder – etter at de er utgitt, og vi blir nødt til å håndtere etterspillet. Dette fører til økende mistillit til oppdateringer.»

Bradley gratulerer Ballmer med vel overstått RTM av Windows 8.1, men presierer at hun finner den nåværende situasjonen uholdbar, og at Ballmer nå undersøker hva som er årsaken til den skrantende kvaliteten på oppdateringene den siste tiden.

Kilde:
Msmvps

Stikkord: Microsoft, sikkerhet