Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik vil det fungere. (Ill.: Mashable)

Mange har ønsket seg dette

Nå kommer den nye Facebook-delefunksjonen.

Facebook skal rulle ut en ny albumfunksjon som gjør det mulig for flere brukere å laste opp bilder til samme fotoalbum.

Mange har etterspurt dette
Det er Mashable som nå melder at Facebook har implementert funksjonen på et knippe testkontoer – Facebook har bakt inn funksjonen grunnet stor forespørsel etter en slik funksjon.

Det er allerede mulig med en rekke skytjenester, blant annet Dropbox, og nå også snart Facebook.

Nye innstillinger
Slik vil det fungere: når man lager et nytt album vil man få spørsmål om å legge til andre brukere via en ny knapp oppe til venstre på siden. Man kan legge til maks 50 personer. Hver og en kan laste opp 200 bilder til samme album.

Det følger også med nye personverninnstillinger: del med personene som er invitert til gruppen, venner av inviterte personer, eller hele Facebook. Dette kan bli interessant.
 

Kilde:
Mashable

Stikkord: facebook