Annonse


Slik vil Dropbox erstatte harddisken

I forbindelse med Dropbox' første utviklerkonferanse i San Fransisco avslørte selskapet at de nå skal gjøre det mulig for utviklere å inkludere synkroniserings-støtte mot tjenesten.

Skyen – den nye harddisken
Tjenesten bør nå vokse sine fremtidsplaner for å kunne holde tritt med kundebasen, for siden november har 75 millioner nye kunder meldt seg på tjenesten – dermed har Dropbox hele 175 millioner brukere.

Den populære epost-klienten til iOS, Mailbox, har allerede fått støtte for Dropbox vedlegg-synkronisering takket være selskapets ny API. Mailbox ble forøvrig kjøpt opp av Dropbox i mars i år.

Automatisert nettsky-synkronisering på alle enheter
Det nye utviklersettet er døpt Datastores. Datastores gjør det mulig å synkronisere informasjon via ulike apper (som kontakter, huskelister og spilllagringsdata), enheter og plattformer.

Annonse


Dette bør gjøre det langt enklere for alle, ikke minst forbrukeren, å hente ned all informasjon uansett hvor man er, og på alle enhetene vi har med oss, helt automatisk via appene vi bruker.

Vil det omfavnes?
1password har allerede brukt Dropbox for å gjøre det enkelt for brukeren ved å lagre den nødvendige filen på brukerens Dropbox-konto, men nå er altså API-et har som gjør at brukeren selv ikke behøver å laste opp filen til Dropbox manuelt.

Da er det bare opp til andre app-utviklere om de ønsker å lagre din informasjon på en tredjeparts-tjeneste som Dropbox.

 

Kilde:
Dropbox

Annonse