Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Etter 15 måneder er det slutt på oppdateringer til den en gang så stolte mobilen One S fra HTC. (Ill.: HTC)

HTCs sjokkmelding til fansen

Stopper oppdateringer av One S.

Eier du en HTC One S har vi dårlige nyheter til deg.

Forlatt etter 15 måneder
For nå melder selskapet at de ikke lenger vil oppdatere toppmobilen som ble lansert i april i fjor. Det blir med andre ord ingen offisiell lansering av Android 4.2 eller 4.3, og alle eiere av mobilen kan også se langt etter BlinkFeed og Zoe, to nye funksjoner i One.

One S og One X (toppmodellen) ble lansert til stor fanfare på Mobile World Congress i Barcelona tidlig i fjor, og var den gang veldig kraftige mobiler, ikke at de er direkte dårlige 15 måneder senere (to-kjerne 1.5 GHz CPU, 1 GB RAM), men i ren ytelse må den se seg slått av One X som ble lansert samtidig, og dagens toppmobiler HTC One, Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z.

Dette sier HTC
I den knappe pressemeldingen heter det:

«Vi kan bekrefte at HTC One S ikke vil motta flere Android OS-oppdateringer, dermed forblir på dagens versjon av Android og HTC Sense. 

Vi skjønner at denne nyheten blir møtt med skuffelse av noen, men våre kunder skal føle seg trygge på at vi har utviklet HTC One S for å være optimalisert med vår fantastiske kamera og lydopplevelser.»

Med andre ord er mobilen nå offisielt låst til Android 4.1.1. Så da anbefaler heller at du installerer Cyanogenmod (slik gjør du det).

Kilde:
Engadget

Stikkord: htc, Mobil