Annonse


Napster gjør comeback i Norge

Fildelingstjenesten Napster startet MP3-revolusjonen og satte på begynnelsen en alvorlig støkk i platebransjen.

Etter mange runder i det amerikanske rettsapparatet  har Napster omsider blitt en lovlig tjeneste som den samme platebransjen tjener penger på.

Selskapet har vært gjennom mange eiere, men ble siste solgt av elektronikk-kjeden Best-Buy til den nettbaserte musikktilbyderen Rhapsody.

Nå gjør denne pionertjenesten innen fildeling comeback i Norge.

Annonse


Napster er i dag en ren strømmetjeneste, og dermed blir den en konkurrent både til svenske Spotify og vår hjemlige WiMP.

Ifølge en pressemelding fra PR-selskapet Zynk vil de satse hardt på å vinne markedet ved å være best på å hjelpe musikkfans til å oppdage ny musikk.

Over 20 millioner sanger fra norske og internasjonale artister vil være tilgjengelig for avspilling, både offline og online.

Abonnement koster 99 kroner i måneden og finnes både for iOS, Android, smart-TV-er, musikkanlegg og en rekke andre avspillingsplattformer. 

Du kan prøve gratis i en måned før du bstemmer deg.

Napster virker i utgangspunktet ganske lik andre, lignende tilbud. Men selv mener de at de skiller seg ut ved å gi et uvidet tilbud.

Blant annet kan de tilby live-konserter og lydbøker, eksklusive intervjuer med artister, oppdaterte musikktips og mulighet til å dele spillelister i sosiale medier.

Napster er åpen for nordmenn fra i dag, og finnes på adressen no.napster.com.

Les også DinSide.no.

Annonse


Annonse


Annonse