Annonse


Disse gir den beste Netflix-opplevelsen

Det er ikke sikkert de er raskest på alt. Men disse selskapene mener Netflix gir den beste hastigheten når det gjelder strømmet film fra dem.

Stor og best
Øverst på listen troner Get, som leverer TV og bredbånd til rundt 1 million nordmenn bosatt i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sør- og Nord-Trøndelag.

På 2. plass ligger NTE ( Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk), som er et kraftselskap med tradisjoner tilbake til 1919 som i likhet med svært mange andre kolleger i bransjen i dag også leverer bredbånd.

Trøndere og nordlendinger
Deretter følger Trondheims-baserte Loqal, som nå er en del av Get-systemet.

På fjerdeplassen ligger Tromsø-selskapet Pronea, som i fjor ble kjøpt opp av Broadnet.

Paraplyselskap
Altibox, som har 300 000 kunder og er et paraplyselskap for en rekke fiberleverandører rundt om i Norge, kan skilte med femteplassen.

Uninett tilbyr bredbånd til studenter rundt om i landet, og kan skilte med en sjetteplass. Deretter kommer Eidsiva, Ventelo, NextGenTel og Telenor.

Basert på gjennomsnitt
Målingene er basert på gjennomsnittsverdiene på alle Netflix-strømminger. Det er verd å merke seg at dette gjennomsnittet ligger langt under topp-prestasjonene, og at mellomledd som trådløse nettverk kan ha betydning for prestasjonene.

Netflix mener likevel at disse faktorene er omtrent like for de ulike nettleverandørene, og at listen dermed gir et godt bilde av hvordan de ligger an når det gjelder videostrøm.

 

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse