Selv her gjør de det

At prester ikke er stort bedre enn vanlige folk (faktisk verre, skal vi tro hyppige og nedslående rapporter fra deler av den katolske kirke) visste vi fra før.

Sjekket IP-adresser
Men at de troende i kirkens innerste sirkler er like teknisk kyndige som tenåringer når det gjelder ulovlig nedlasting, visste vi ikke.

Nettstedet Torrentfreak.com har sjekket IP-adressene til Vatikanet og funnet ut at det lastes ned piratfilm der akkurat som i Norge eller Storbritannia.

Annonse

Tysk «BDSM»
Men påfallende nok er det ikke primært siste sesong av Game Of Thrones eller et utstøtt, håndholdt kameraopptak av den siste kinosuksessen fra Hollywood som gjelder.

Nei, her finner vi titler som «BDSM Sklavin Züchtigung im dunklen Hobbykeller teen fesselspiele».

For uinnvidde kan vi opplyse at BDSM betyr Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. For øvrig kan tyskkyndige gjette seg til resten selv.

Ikke lovlig
For balansens skyld opplyser vi at uskyldige titler som The Americans og The Neighbors også er med på lista. Men fy – de er jo ikke lastet ned på lovlig vis!

Vi skylder også å gjøre oppmerksom på at vi ikke vet om det er Paven selv, kardinaler eller vanlige prester som har stått for nedlastingen.

Kanskje IP-adressene rett og slett tilhører menige i Sveitsergarden?

Annonse
Annonse